fbpx

On tärkeä että asuinrakennukset ovat lähellä palvelut, liikenne yhteydet, ja luonto. Kaikki haluaisivat että kaupat, lastentarhat, muut palvelut, tiet, ja joukkoliikenne yhteydet ovat kodin lähellä. Joskus asuinrakennuksen kaavoitus unohda luonnon läheisyys. Monimuotoinen luonto on ihmisenkin elämän edellytys. Ihmiset tarvitsevat ulkoilu luonnossa tai ikkunasta ihailusta luonnosta.

Ilman luonnon läheisyys ihmisten elämä muuttuu monotoniseksi. Se voi johtaa psykologinen ja fysiologinen oireet. Asuinrakennusten kaavoituksen tulisi kannustaa tasapainoinen ja nautinnollinen asukkaiden elämä. Ilman tällaista lähestymistapaa se voi johtaa muun palvelun tuotannon kustannusten nousuun.

Meillä saarella on tilaa and hyvä mahdollisuuksia luonnon läheisyyden. Toivotaan kaavoitus säilittään nämä helmet tulevaisuudessakin.