fbpx

Mohanjith

Politiikko, ajattelija, eukonkantaja, ja seikkailija
Minun Blogi

Koetella rajojani

Olen intohimoinen ongelmanratkoja, luontoihminen ja yrittäjyyden puolestapuhuja. Vapaa- aikana käyn lenkillä koiran kanssa, retkeilen, kuntoilen, harrastan valokuvausta, harrastan eukonkantoa, harrastan hiihtäminen ja juoksua. Harrastuksen perusteella olen enemmän Suomalainen kuin keskimääräinen suomalainen.

Muutama faktoja minusta; olen 33v, Sri Lankalainen, asun Suomessa. Työskennellen ohjelmointi kehittäjänä Helsingissä etänä Kemiöstä.

Muutin Suomeen vuonna 2012 ja Kemiöön vuonna 2013. Tulin Kemiöön luonnon, ystävällisten ihmisten ja rauhallisen ympäristön vuoksi. Asun Kårkullan kylässä n. 3km päässä Kemiön keskustasta koiran kanssa. Puhun englantia, sinhalaa, suomea ja vähän ruotsia. Ymmärrän suomea ja ruotsia paremmin kuin puhun.

Yritän jakaa joitain seikkailujani ja ajatuksiani blogissani. Rakastan ajatuskokeiluja 🤯.

Uudet blogistani

Hyvää naistenpäivää! 🌷

Hyvää naistenpäivää! 🌷

Tänä vuonna naistenpäivän teema on "Choose to challenge", eli valitse haastaa. Haastaminen tekee maailma valppauksiksi, sen seurauksena tulee muutos. Sukupuolten tasa-arvoisen maailman on parempi kaikille, miehillekin. Miten vaikuttaa sukupuolten tasa-arvoisen...

Kuntaveroprosentti 💸

Kuntaveroprosentti 💸

Kuntaveroprosentti on kuuma keskustelu aihe kun vaalit lähenee. Veroprosentin laskeminen tarvitaan kova töitä; kustannuksen leikkaus, uuden kuntalaisten hankkiminen ja kuntalaisten tulon kasvu. Lakimuutoksen voi antaa mahdollisuuksia laskea veroprosentti, esimerkki...