Moha 2018 VSNY Toimikuntaan

Olen 30-vuotias ICT-yrittäjä Kemiösta, Kemiönsaarelta. Olen intohimoinen ongelmanratkoja, luontoihminen ja yrittäjyyden puolestapuhuja. Aloitin yrittäjänä 9 vuotta sitten Sri Lankassa. Olen toiminut 5 vuotta yrittäjänä Suomessa.

Mukanani tuon erityisen yhdistelmän taitoja ja näkökulmia toimikuntaan. Asun ruotsinkielienemmistöisessä kunnassa yrittäjänä, maahanmuuttajana ja poliitikkona. Minulla on kokemusta monista hallituksista ja luottamustehtävistä. Olen neuvottelutaitoinen, kyvykäs tekemään päätöksiä tosipohjaan nojaten sekä varmistan päätösten halutun vaikutuksen toteuttamisen.

Olen ollut yhden vuoden toimikunnassa tunnen että olen paremmassa asemassa toisena kaudelle.

Kiinnostavat vastuutehtävät

Sidosryhmäyhteistyö

Uskon, että toimikunnan työ voisi olla tehokkaampaa, jos se toimisi läheisessä yhteistyössä sidosryhmien kanssa ja pitäisi ne ajantasalla.

Olen perehtynyt poliittisiin järjestöihin, opiskelijajärjestöihin, lehdistöön ja paikallisiin yhdistyksiin. Tiedän myös, miten saavuttaa yhteinen tavoite vaikeissa tilanteissa useiden sidosryhmien ristiriitaisten näkemysten kanssa.

Esim: järjestin Kemiönsaaressa kaikkien puolueiden keskustelut viimeisten kunnallisvaalien aikana. Se oli vaikeaa, mutta onnistuin.

Yrittäjyyskasvatus

Yrittäjyyskasvatus on lähellä minun sydäntäni. Haluaisin tehdä lähempää yhteistyötä YES ry’n, koulujen, korkeakoulujen ja kuntien kanssa yrittäjyyskasvatuksesta.

Mielestäni toimikunta voisi panostaa enemmän yrittäjyyskasvatukseen kuin aiemmin ja sitouttaa jäseniä enemmän siihen.

Tapahtumat

Juuri nyt useimmat tapahtumat ovat Afterit Turussa. Haluan järjestää monipuolisempia tapahtumia vähintäänkin ”Afterit on the road”; Salossa, Uudenkaupingissa, Loimaalla. Parhaimmillaan koulutukset, Afterit ja keikat kaikissa paikallisyhdistyksissä.

Haluaisin myös seurata jäsenten sitoutumista tapahtumiin sekä huomioida heidän toiveensa tapahtumista.

Tärkeimmät luottamustehtävät

  • Kemiönsaaren Yrittäjät ry’n hallituksen varajäsen (2018-)
  • Varsinais-Suomen Nuorten Yrittäjien toimikunnan jäsen (2017)
  • Kemiönsaaren Vihreiden edustaja puoluekokouksessa (2017)
  • Kemiönsaaren koululautakunnan ruotsinkielinen jaoksen varajäsen (2017-)
  • Osuuskunta Vinden hallituksen jäsen (2016-2017)
  • Kårkullan kyläyhdistyksen hallituksen jäsen (2015-)